Om

Personale

Iben, Indehaver                             

Uddannet ved den

4-årige frisørudd. siden 2004

Jette, frisørassistent                             

Uddannet ved den

4-årige frisørudd. siden 2008

Simone, frisørassistent                             

Uddannet ved den

4-årige frisørudd. siden 2011

Malene, frisørassistent                             

Uddannet ved den

4-årige frisørudd. siden 2015

Åbningstider

Mandag 9-17

Tirsdag 9-20

Onsdag lukket

Torsdag 9-20

Fredag 9-18

Lørdag efter aftale OBS: ang. tidsbestilling!

Vi tager ikke imod tidsbestilling

og afbestilling på mail. Dette skal

ske via bookingsystemet her på

siden, eller via telefon.

Udeblivelse koster 150 kr.

   

Iben T. ligger midt i Sønderborg centrum. 

Find vej med hjælp fra krak her.

Find vej

Støt brysterne med os...

Vi samler ind til støt brysterne, hvert år. Hvor du med din støtter har mulighed for at vinde lækre produkter m.m.. Vi føler vi alle har et ansvar over for denne frygtlige sygdom.


Om Iben-T


navnet "Iben T." og sloganet  "-din personlige frisør"?

"Jeg har valgt dette navn og dette slogan for at fortælle folk, at jeg gerne vil lægge navn til det arbejde jeg udfører og samtidig give kunder en personlig og profesionel vejledning. For mig er det meget vigtigt, at kunderne er tilfredse og føler de har fået en professionel vejledning omkring muligheder og begrænsninger. Jeg har ingen intentioner om at blive en af de hurtigste frisør. Til gengæld vil jeg gøre alt for at blive en af de bedste. For hele tiden at være på forkant med hensyn til klippeteknikker, mode og trends, vil jeg derfor også fremover deltage i så mange kurser som muligt."


Fortæller indehaver, Iben Thaysen

 

Iben T.  - siden januar 2009!


Iben T. er kendetegnet ved at være en livlig, indbydende og kvalitetspræget salon. Vi går op i vores håndværk med stor perfektion der sikrer den bedste kvalitet med udgangspunkt i dine ønsker og krav. Vores faglige stolthed over for frisørfaget er din garanti for en høj standard.

En intim atmosfære præger salonen, hvor man bliver taget godt imod af et dygtigt og kreativt team, som giver sig tid til at servicere dig som kunde.


Det er vigtigt for os at det er en helhedsoplevelse at komme i salonen. Med det mener vi, at udover lækkert hår, så er den hyggelige atmosfære, den personlige betjening, forkæl-elsen af smagsløgene med en god kop kaffe og et stykke chokolade alle vigtige ingredienser i en god oplevelse.

Iben T er konstant under udvikling. For at kunne yde det bedste overfor deres kunder henter de ofte inspiration fra kurser og konkurrencer i ind- og udland.