Om

Iben, Indehaver

Uddannet ved den

4-årige frisørudd. siden 2004

Personale

Åbningstider

Mandag: kl. 9.00-17.00

 

Tirsdag: kl. 9.00-17.30 i lige uger

kl. 9.00-20.00 i ulige uger

 

Onsdag: åben efter aftale

 

Torsdag: kl. 12.00-20.00

 

Fredag: kl. 9.00-18.00

 

Lørdag: kl. 8.00-12.00

 

 

OBS: ang. tidsbestilling!

Vi tager ikke imod tidsbestilling

og afbestilling på mail. Dette skal

ske via bookingsystemet her på

siden, eller via telefon.

Udeblivelse koster 150 kr.

Find vej

Iben T. ligger midt i Sønderborg centrum.

Find vej med hjælp fra krak her.

Jette, frisørassistent

Uddannet ved den

4-årige frisørudd. siden 2008

Simone, frisørassistent

Uddannet ved den

4-årige frisørudd. siden 2011

Malene, frisørassistent

Uddannet ved den

4-årige frisørudd. siden 2015

Støt brysterne med os...

Vi samler ind til støt brysterne, hvert år. Hvor du med din støtter har mulighed for at vinde lækre produkter m.m.. Vi føler vi alle har et ansvar over for denne frygtlige sygdom.

 

Om Iben-T

 

navnet "Iben T." og sloganet "-din personlige frisør"?

"Jeg har valgt dette navn og dette slogan for at fortælle folk, at jeg gerne vil lægge navn til det arbejde jeg udfører og samtidig give kunder en personlig og profesionel vejledning. For mig er det meget vigtigt, at kunderne er tilfredse og føler de har fået en professionel vejledning omkring muligheder og begrænsninger. Jeg har ingen intentioner om at blive en af de hurtigste frisør. Til gengæld vil jeg gøre alt for at blive en af de bedste. For hele tiden at være på forkant med hensyn til klippeteknikker, mode og trends, vil jeg derfor også fremover deltage i så mange kurser som muligt."

 

Fortæller indehaver, Iben Thaysen

Iben T. - siden januar 2009!

 

Iben T. er kendetegnet ved at være en livlig, indbydende og kvalitetspræget salon. Vi går op i vores håndværk med stor perfektion der sikrer den bedste kvalitet med udgangspunkt i dine ønsker og krav. Vores faglige stolthed over for frisørfaget er din garanti for en høj standard.

En intim atmosfære præger salonen, hvor man bliver taget godt imod af et dygtigt og kreativt team, som giver sig tid til at servicere dig som kunde.

 

Det er vigtigt for os at det er en helhedsoplevelse at komme i salonen. Med det mener vi, at udover lækkert hår, så er den hyggelige atmosfære, den personlige betjening, forkæl-elsen af smagsløgene med en god kop kaffe og et stykke chokolade alle vigtige ingredienser i en god oplevelse.

Iben T er konstant under udvikling. For at kunne yde det bedste overfor deres kunder henter de ofte inspiration fra kurser og konkurrencer i ind- og udland.

 

 

Iben-T - Møllegade 12 - 6400 Sønderborg - Telefon 9899 1212 - mail@iben-t.dk (husk vi tager ikke imod tidsbestilling og afbud via mail) Web: evagraf.dk